eurotrust-logo
Η Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. διαγράφει εδώ και 26 χρόνια την δική της επιτυχημένη πορεία στο χώρο των χρηματιστηριακών και επενδυτικών συναλλαγών, με κύριο και αδιαπραγμάτευτο πιστεύω της το «Σεβασμός στον Πελάτη και την επένδυσή του”. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας δεν περιορίζονται στις συνήθεις παραδοσιακές συμβατικές υποχρεώσεις έναντι των πελατών της, αλλά επεκτείνονται σε πρωτοποριακές ηλεκτρονικές εφαρμογές μέσω των οποίων παρέχονται σημαντικές δυνατότητες σε όσους πελάτες επιθυμούν να έχουν άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, στην τοπική και στην διεθνή χρηματιστηριακή αγορά, να λαμβάνουν έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες, να τις αξιολογούν, ακόμα και να εκτελούν οι ίδιοι τις επενδυτικές τους αποφάσεις. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και πολλές φορές ασταθές χρηματοοικονομικό περιβάλλον, ο Πελάτης της Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. γνωρίζει ότι συνεργάζεται με μια σύγχρονη, πρωτοπόρα και υγιή εταιρεία και ταυτόχρονα με τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της που κύριο μέλημα τους είναι η προσωπική και άμεση εξυπηρέτησή του και η διασφάλιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των συμφερόντων του.
Website
Eurotrust | ΙΔΙΩΤΩΝ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
6265
page,page-id-6265,page-template-default,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει και κινείται σε μια κοινωνία που έχει αλλάξει ριζικά και δεν θυμίζει σε τίποτα την κοινωνία των προηγούμενων δεκαετιών. Οι σχέσεις πιο απρόσωπες, οι υποχρεώσεις ευρύτερες και συγκεκριμένες, το περιβάλλον πιο αφιλόξενο, το μέλλον πιο αβέβαιο, η εξάρτηση από την τεχνολογία καθοριστική και οι καθημερινές ανάγκες μεγαλύτερες.
Η ασφαλιστική αγορά προσφέρει πολλές και εναλλακτικές λύσεις ώστε αφενός να ελαχιστοποιήσει την αβεβαιότητα και τα προβλήματα κάθε προσώπου και κάθε οικογένειας από δημιουργούνται από έκτακτα και δυσάρεστα γεγονότα και αφετέρου να εξασφαλίσει ένα μελλοντικό αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και περίθαλψης.
Στην συνέχεια παρουσιάζονται ανά κατηγορία πολλές από τις ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει η αγορά ώστε να αναζητήσει κάθε άτομο και κάθε οικογένεια αυτές που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ασφαλιστικές τους ανάγκες.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Για έναν ιδιώτη το αυτοκίνητο είναι μέρος της καθημερινότητάς του, είναι αναγκαίο για τις μετακινήσεις της οικογένειας. Για έναν επαγγελματία όμως, είναι και εργαλείο για την εργασία του, απαραίτητο για την άσκηση του επαγγέλματός του.

περισσοτερα
ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Τα σύγχρονα ασφαλιστήρια καλύπτουν μια σειρά κινδύνων που αφορούν στο ακίνητο, στο περιεχόμενο, στον περιβάλλοντα χώρο, στα άτομα της οικογένειας, στην αστική ευθύνη προς τρίτους, ακόμα και στην τεχνική βοήθεια που απαιτείται για επισκευές.

περισσοτερα
ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ένα σκάφος αναψυχής όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι, αποτελεί ένα αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο και μπορούμε να το ασφαλίσουμε έναντι πολλών κινδύνων, όπως φωτιά, ολική κλοπή, κλοπή εξαρτημάτων, σύγκρουση, πρόσκρουση, ακόμα και κλοπή από τον χώρο φύλαξης.

περισσοτερα
ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Κάθε δραστηριότητα, από έναν απλό ιδιώτη μέχρι την μεγαλύτερη επιχείρηση, εγκυμονεί κινδύνους αστικών ευθυνών προς τρίτους, δηλαδή υποχρέωση να αποκαταστήσουμε την ζημιά που τυχόν προξενήσαμε.

περισσοτερα
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Στη σύγχρονη κοινωνία ο κάθε πολίτης βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπος με σειρά κινδύνων που απορρέουν από συμβάσεις, ιδιωτικά συμφωνητικά και διαδικασίες, αλλά και άλλες που δεν είναι τόσο εμφανείς.

περισσοτερα
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Ένα ασφαλιστήριο που θα καλύπτει τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης και θα στηρίζει οικονομικά τον παθόντα ή την οικογένειά του μπορεί να μας βγάλει από μια δύσκολη θέση.

περισσοτερα
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται κάποιος, ανεξάρτητα από την εργασιακή του κατάσταση, χωρίς προαπαιτούμενα και με πλήρη ελευθερία επιλογής του χρόνου αλλά και του τρόπου συνταξιοδότησης, μπορεί να αναζητήσει από σήμερα και να καθορίσει το μελλοντικό του εισόδημα.

περισσοτερα
ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η επιλογή ενός προγράμματος υγείας, είτε είναι ατομικό είτε οικογενειακό, δεν πρέπει να είναι εύκολη και επιφανειακή υπόθεση. Το σωστό πρόγραμμα υγείας πρέπει να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες καθενός και στις οικονομικές του δυνατότητες.

περισσοτερα
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Με ένα ασφαλιστήριο ταξιδιωτικής ασφάλισης, οι περισσότεροι από τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και συνήθως το κόστος είναι ελάχιστο.

περισσοτερα
ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ

Μέσω ενός ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου μιας επιχείρησης ο εργαζόμενος αποκτά αξιοπρεπή πρόσβαση στον τομέα της υγείας αλλά και συμπληρωματική οικονομική ενίσχυση όταν αποχωρήσει από την εργασία του και επιτυγχάνεται σειρά ωφελειών τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εργοδότες.

περισσοτερα
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Κάθε επιχείρηση είναι εκτεθειμένη σε πολλούς ορατούς ή αόρατους κινδύνους που από ένα λάθος, μια κακιά στιγμή, μια φυσική καταστροφή, από ένα τυχαίο γεγονός, αλλά και από μια κακόβουλη ενέργεια μπορεί να καταστραφεί, είτε με την πραγματική έννοια είτε με την ευρύτερη επιχειρηματική έννοια της καταστροφής.

περισσοτερα
ΛΟΙΠΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Όσο οι ασφαλιστικές ανάγκες διευρύνονται, τόσο σχεδιάζονται ασφαλιστικά προγράμματα για να τις καλύπτουν. Στη συνέχεια διαβάστε ενδεικτικά ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρονται στην αγορά για τα οποία μπορούμε να σας ενημερώσουμε με υπευθυνότητα.

περισσοτερα