eurotrust-logo
Η Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. διαγράφει εδώ και 26 χρόνια την δική της επιτυχημένη πορεία στο χώρο των χρηματιστηριακών και επενδυτικών συναλλαγών, με κύριο και αδιαπραγμάτευτο πιστεύω της το «Σεβασμός στον Πελάτη και την επένδυσή του”. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας δεν περιορίζονται στις συνήθεις παραδοσιακές συμβατικές υποχρεώσεις έναντι των πελατών της, αλλά επεκτείνονται σε πρωτοποριακές ηλεκτρονικές εφαρμογές μέσω των οποίων παρέχονται σημαντικές δυνατότητες σε όσους πελάτες επιθυμούν να έχουν άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, στην τοπική και στην διεθνή χρηματιστηριακή αγορά, να λαμβάνουν έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες, να τις αξιολογούν, ακόμα και να εκτελούν οι ίδιοι τις επενδυτικές τους αποφάσεις. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και πολλές φορές ασταθές χρηματοοικονομικό περιβάλλον, ο Πελάτης της Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. γνωρίζει ότι συνεργάζεται με μια σύγχρονη, πρωτοπόρα και υγιή εταιρεία και ταυτόχρονα με τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της που κύριο μέλημα τους είναι η προσωπική και άμεση εξυπηρέτησή του και η διασφάλιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των συμφερόντων του.
Website
Eurotrust | ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
6456
single,single-portfolio_page,postid-6456,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν και προσδοκούν να έχουν ένα εξασφαλισμένο εισόδημα στο μέλλον, στα χρόνια της “τρίτης ηλικίας”. Η ανάγκη αυτή δεν αφορά μόνο σε όσους έχουν εργαστεί και συνεπώς τότε θα έχει λήξει ο εργασιακός τους βίος, αλλά ακόμα και σε αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο δεν εργάζονται ή τα ένσημα που θα έχουν συγκεντρώσει δεν θα επαρκούν για πραγματική σύνταξη.

Τώρα, που η σκληρή πραγματικότητα απομυθοποίησε τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και τις υψηλές συντάξεις που παρείχαν, μόνο η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να εγγυηθεί με συμβόλαιο ένα ποσό σύνταξης που θα παρέχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, ανάλογα βέβαια με τις επιλογές του κάθε Πελάτη και τα ασφάλιστρα που θα έχει συμφωνήσει να καταβάλει.

Ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, προσφέρει λύσεις μέσω αποταμίευσης ή επένδυσης, που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει. Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται κάποιος, ανεξάρτητα από την εργασιακή του κατάσταση, χωρίς προαπαιτούμενα και με πλήρη ελευθερία επιλογής του χρόνου αλλά και του τρόπου συνταξιοδότησης, μπορεί να αναζητήσει από σήμερα και να καθορίσει το μελλοντικό του εισόδημα.

Φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές. Είτε μέσω αποταμίευσης, είτε μέσω επενδύσεων, είτε συνδυαστικά, είτε με εφάπαξ καταβολή ενός σημαντικού ποσού, είτε με περιοδικές καταβολές, ανάλογα και με τον χαρακτήρα και τις επιθυμίες καθενός, μπορεί να επιλέξει ένα εγγυημένο ποσό ή να επιδιώξει υψηλότερες αποδόσεις.

Μην Διστάσετε να Επικοινωνήστε με την Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε.!
…και αμέσως…

  • θα καταγράψουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες
  • θα σας προτείνουμε εναλλακτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα
  • θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας καλύπτοντας τις πραγματικές σας ανάγκες και πάντοτε σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες!

 

Προγραμματα επιχειρησεων-επαγγελματιων: