eurotrust-logo
Η Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. διαγράφει εδώ και 26 χρόνια την δική της επιτυχημένη πορεία στο χώρο των χρηματιστηριακών και επενδυτικών συναλλαγών, με κύριο και αδιαπραγμάτευτο πιστεύω της το «Σεβασμός στον Πελάτη και την επένδυσή του”. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας δεν περιορίζονται στις συνήθεις παραδοσιακές συμβατικές υποχρεώσεις έναντι των πελατών της, αλλά επεκτείνονται σε πρωτοποριακές ηλεκτρονικές εφαρμογές μέσω των οποίων παρέχονται σημαντικές δυνατότητες σε όσους πελάτες επιθυμούν να έχουν άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, στην τοπική και στην διεθνή χρηματιστηριακή αγορά, να λαμβάνουν έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες, να τις αξιολογούν, ακόμα και να εκτελούν οι ίδιοι τις επενδυτικές τους αποφάσεις. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και πολλές φορές ασταθές χρηματοοικονομικό περιβάλλον, ο Πελάτης της Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. γνωρίζει ότι συνεργάζεται με μια σύγχρονη, πρωτοπόρα και υγιή εταιρεία και ταυτόχρονα με τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της που κύριο μέλημα τους είναι η προσωπική και άμεση εξυπηρέτησή του και η διασφάλιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των συμφερόντων του.
Website
Eurotrust | ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ
6448
single,single-portfolio_page,postid-6448,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ένας τεράστιος όγκος εμπορευμάτων διακινείται καθημερινά από και προς κάθε κατεύθυνση, ανεξάρτητα από την μορφή που έχει, είτε μεταφέρεται στη διπλανή πόλη είτε στην άκρη του κόσμου. Καθετί που έχει αξία ή αποτελεί περιουσιακό στοιχείο, μπορεί να ασφαλιστεί κατά τη μεταφορά του με νόμιμο μέσο. Δεν είναι μόνο τα φορτία όπως τα γνωρίζουμε και τα αντιλαμβανόμαστε, αλλά και ευαίσθητα εμπορεύματα, όπως παγωτά, έργα τέχνης, ζωντανά ζώα, αλλά και μικροαντικείμενα αξίας, έγγραφα που αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένη αξία, ακόμα και ένα δέμα που στέλνουμε με το ταχυδρομείο.

Η ασφάλιση πραγματοποιείται είτε με μεμονωμένα ασφαλιστήρια που συνάπτονται για κάποια συγκεκριμένη μεταφορά ενός εμπορεύματος, όσο κι αν διαρκέσει χρονικά και ανεξάρτητα από τυχόν μεταφορτώσεις ή αποθηκεύσεις, είτε με διαρκή-ανοικτά συμβόλαια, με τα οποία υπό προϋποθέσεις, καλύπτεται το σύνολο των μεταφορών ενός συγκεκριμένου πελάτη για μια χρονική περίοδο.

Η ασφάλιση μεταφερομένων εμπορευμάτων έχει πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτείται προσοχή π.χ. ως προς το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του εμπορεύματος την κάθε στιγμή, που προκύπτει από το είδος της εμπορικής συμφωνίας που έχει συναφθεί, ή ως προς μια πιθανή σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ εμπλεκομένων προσώπων στην μεταφορά. Η ασφάλιση μεταφερόμενων εμπορευμάτων διέπεται από διεθνείς ρήτρες που εξειδικεύονται ανάλογα με το είδος του εμπορεύματος αλλά και το μεταφορικό μέσο, ενώ ιδιαίτερη σημασία για την ασφάλιση έχει η συσκευασία και ο τρόπος φόρτωσης του εμπορεύματος.

Μην Διστάσετε να Επικοινωνήστε με την Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε.!
…και αμέσως…

  • θα καταγράψουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες
  • θα σας προτείνουμε εναλλακτικά προγράμματα ασφάλισης
  • θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας καλύπτοντας τις πραγματικές σας ανάγκες και πάντοτε σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες!

 

Προγραμματα επιχειρησεων-επαγγελματιων: