eurotrust-logo
Η Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. διαγράφει εδώ και 26 χρόνια την δική της επιτυχημένη πορεία στο χώρο των χρηματιστηριακών και επενδυτικών συναλλαγών, με κύριο και αδιαπραγμάτευτο πιστεύω της το «Σεβασμός στον Πελάτη και την επένδυσή του”. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας δεν περιορίζονται στις συνήθεις παραδοσιακές συμβατικές υποχρεώσεις έναντι των πελατών της, αλλά επεκτείνονται σε πρωτοποριακές ηλεκτρονικές εφαρμογές μέσω των οποίων παρέχονται σημαντικές δυνατότητες σε όσους πελάτες επιθυμούν να έχουν άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, στην τοπική και στην διεθνή χρηματιστηριακή αγορά, να λαμβάνουν έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες, να τις αξιολογούν, ακόμα και να εκτελούν οι ίδιοι τις επενδυτικές τους αποφάσεις. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και πολλές φορές ασταθές χρηματοοικονομικό περιβάλλον, ο Πελάτης της Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. γνωρίζει ότι συνεργάζεται με μια σύγχρονη, πρωτοπόρα και υγιή εταιρεία και ταυτόχρονα με τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της που κύριο μέλημα τους είναι η προσωπική και άμεση εξυπηρέτησή του και η διασφάλιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των συμφερόντων του.
Website
Eurotrust | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
6691
page,page-id-6691,page-template-default,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.6.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Πολιτικη Περι Προστασιας Δεδομενων Προσωπικου Χαρακτηρα

H Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε. σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και σας εγγυάται ότι καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για την προστασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών γίνεται πάντα μέσα στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας (Νόμοι 2472/1997 και 3471/2006). Συλλέγουμε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που μας επιτρέπετε, δεδομένου ότι κάθε φορά που καταχωρείτε ένα στοιχείο σας, τεκμαίρεται ότι αποδέχεστε την συλλογή και επεξεργασία του. Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι διαρκής στόχος μας: χρησιμοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να σας προσφέρουμε ασφάλεια κατά την συλλογή, διατήρηση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Η πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα της Εταιρείας μας, όπως περιγράφεται στο παρόν, είναι ενιαία και εφαρμόζεται συμπληρωματικά ως προς τους όρους χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου ή/και άλλων τυχόν συμβατικών όρων της Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε. και του φορέα των προσωπικών δεδομένων. Η Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε. επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιεί τους παρόντες όρους οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, πάντα όμως με γνώμονα την διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.

H Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε. είναι η ιδιοκτήτρια του παρόντος ιστοτόπου και των αρχείων που δημιουργούνται από τα προσωπικά δεδομένα που παρέχουν οικειοθελώς οι χρήστες του. Οι χρήστες εξουσιοδοτούν νομίμως τη Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε. να επεξεργάζεται αυτόματα τα προσωπικά τους δεδομένα τα οποία έχουν υποβάλλει οικειοθελώς μεταξύ άλλων μέσω της συμπλήρωσης ερωτηματολογίων ή της αποστολής μηνυμάτων e-mail, για τους εξής σκοπούς:

• την εν γένει εμπορική επικοινωνία και διαφημιστική προβολή της Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε., ήτοι την παροχή ή αποστολή πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται από την Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε. στον τομέα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της διαχείρισης κινδύνων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών ή από συνδεδεμένες εταιρείες
• την επεξεργασία, παρακολούθηση και διαχείριση οποιασδήποτε αίτησης σύμβασης και/ή μεταγενέστερης σύμβασης, καθώς και οποιοδήποτε αίτημα για πρόσθετες πληροφορίες που αποστέλλεται στη Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε.
• τη διενέργεια στατιστικών ερευνών
• την πρόληψη απάτης στην επιλογή κινδύνων και τη διαχείριση απαιτήσεων για αποζημίωση
• την αποστολή ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων

Ομοίως, οι χρήστες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι τα δεδομένα τους ενδέχεται να προωθούνται – αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς – στις ασφαλιστικές εταιρίες ή σε άλλους φορείς, με τους οποίους η Eurotrust Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε. έχει ή ενδεχομένως θα συνάψει συνεργασία, πάντοτε τηρώντας την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, και οι χρήστες δια του παρόντος παραιτούνται από το δικαίωμά τους να ενημερώνονται κάθε φορά που τα ανωτέρω δεδομένα προωθούνται στα προαναφερθέντα μέρη για πρώτη φορά.
Ο κάθε χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως την διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το ως άνω αρχείο. Επίσης, κάθε χρήστης δύναται οποιαδήποτε στιγμή να ασκήσει τα δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης που προβλέπονται στο Ν. 2472/1997.